As featured in:

BEST SELLER

  • Medium Dew Pad
  • Heavy Stream Pad
  • Dry Flux Thin

Apa kata pengguna?

Avila Edwin
Avila Edwin
Read More
Sangat recommended! Been using this for about 6 years plus since my first buy... Worth the money & jimat banyak sebab beli sekali tahan lama... Beli ni lagi sebab suka tengok corak baru... Jimat & Selamat
Isneayu Abd Halim
Isneayu Abd Halim
Read More
The materials are very suitable... Not irritating to my skin... The price is very affordable... I have been using this product for as long as I can remember, 6 years maybe?... Yet the cloth is still usable.... Iove it very much... Sangat jimat sebab dah lama tak beli pad biasa... Every women should give it a try!
Jun Sahrul
Jun Sahrul
Read More
Sebelum guna Snowdrop ni selalu alergi di kelengkang bila period... Lepas guna Snowdrop, rasa kering dan alergi berkurang... Saya dah pakai dekat 2 tahun... Senang basuh... Tak bocor walaupun heavy period dan selesa dipakai seharian.
Rozita Abu Bakar
Rozita Abu Bakar
Read More
Saya suka Snowdrop ni sebab panjang macam disposable nightpad... Selesa dan lembut... Tidak bocor dan tidak nipis walaupun khusus utk aliran ringan... Yang saya suka, dia cepat kering... Basuh malam, esok pagi dah boleh pakai semula.
Nurul Syazwani Othman
Nurul Syazwani Othman
Read More
Selepas guna Snowdrop baru beberapa bulan je, rasa lebih selesa dan selamat... Material sangat lembut dan tak mudah bocor... Lebih mesra alam... Senang cuci dan cepat kering... Yang bestnya rasa sakit senggugut dah berkurang... Berbaloi beli.
Previous
Next

Saiz apa yang sesuai untuk saya?

Pad Snowdrop datang dalam 7 saiz berbeza untuk anda supaya sentiasa selesa & kekal aktif sepanjang hari.