Troli anda kosong!
  • Malay
  • English
Selamat datang, daftar masuk atau daftar akaun.

Pembayaran & Penghantaran

Maklumat Pembayaran

 

Bank Transfer - Kami menerima bayaran dari bank Maybank dan CIMB. Arahan pembayaran akan diberikan semasa anda mengesahkan pesanan untuk membuat pembayaran, pilih 'Bank Transfer' untuk melihat arahan pembayaran.

 

PayPal ATAU Kad Kredit / Kad Debit - Kami menerima pembayaran melalui PayPal dari akaun PayPal dan juga Kad Kredit / Kad Debit jika anda tidak mempunyai akaun PayPal. Tetapi caj PayPal sebanyak 3.9% + RM2 akan dikenakan bagi setiap transaksi. Kaedah pembayaran ini hanya untuk pembelian berjumlah RM150 dan ke atas.

 

Semasa mengesahkan pesanan, di bahagian pilihan pembayaran, pilih PayPal dan log masuk ke akaun PayPal anda untuk meneruskan dengan pembayaran. Bagi pemegang Kad Kredit / Debit, selepas memilih pilihan pembayaran PayPal, klik butang mengesahkan. Dan kemudian, laman PayPal akan muncul, klik pada 'Don’t have Paypal Account?' di bahagian kanan bawah, Masukkan butiran Kad Kredit / Kad Debit anda untuk meneruskan dengan pembayaran melalui Kad Kredit / Kad Debit.

 

 

Maklumat penghantaran

 

Malaysia - Kami menggunakan Poslaju untuk kesemua penghantaran di seluruh Malaysia. Caj Poslaju adalah seperti berikut:

 

Semenanjung Malaysia:

Sehingga 500 gram - RM6

Setiap tambahan 250 gram - add RM1

Malaysia Timur:

Sehingga 500 gram - RM9

Setiap tambahan 250 gram - tambah RM1.50

 

Kos poslaju akan dikira secara automatik apabila anda memasukkan produk ke dalam troli.

* Penghantaran percuma di Semenanjung adalah untuk pembelian RM300 atau lebih.

 

Penghantaran di luar negara - Kami mohon maaf tetapi buat masa ini, kita tidak menghantar ke luar Malaysia.

 

* Sebaik sahaja anda telah membuat pembayaran dan pesanan anda, anda akan dihubungi melalui e-mel (biasanya pada hari yang sama atau keesokannya) dan diberikan nombor Poslaju untuk semakan status penghantaran.