Troli anda kosong!
  • Malay
  • English
Selamat datang, daftar masuk atau daftar akaun.

Pemulangan & Penukaran

Snowdrop ® mahu anda untuk benar-benar berpuas hati dengan pembelian anda. Oleh itu, jika atas apa-apa sebab anda tidak berpuas hati, kembalikan produk kepada kami dalam bungkusan asal dan keadaan yang tidak digunakan dalam tempoh 7 hari selepas item diterima dan kami akan membayar balik wang anda atau anda boleh membuat penukaran. Walaubagaimanapun, dukacitanya kami tidak dapat menanggung kos pengembalian, kos penghantaran semula juga perlu ditanggung pelanggan sekiranya penukaran dibuat. Sila sertakan nombor invoice untuk  membuat penukaran. Kami amat menghargai sekiranya anda dapat memberitahu masalah tentang ketidakpuasan anda serta jika anda  memerlukan penukaran atau pembayaran balik.


Kami tidak dapat membayar balik sekiranya tidak mendapat maklumat penuh anda! Walaubagaimanapun, jika terdapat kesilapan dalam bahagian kami, kami akan menanggung kos pemulangan dan hantar kembali kepada anda. Jika mana-mana barang-barang anda didapati rosak dari proses pengilangan, sila beritahu kami serta-merta dengan menghantar e-mel kepada bb.snowdrop@gmail.com dan kembalikan produk terus kepada kami di alamat bawah dan kami menukarkannya untuk anda secepat mungkin.

 

Sila hantar pulangan anda kepada:

Snowdrop

No 105, Laluan Meru Permai 3,

Halaman Meru Permai,

30020 Ipoh, Perak,

Malaysia.


Setelah kami menerima produk (s) kami akan menghubungi anda melalui e-mel atau telefon untuk mengesahkan jumlah yang pertukaran atau pembayaran balik.